Kesätapaaminen Georgiassa

Heinäkuun puolivälissä Georgian Bušetissa oli koolla yli 50 humaanin pedagogiikan toimijaa eri puolilta maailmaa. Tapaamisessa keskusteltiin humaanin pedagogiikan sisällöistä, kansainvälisen toiminnan koordinoimisesta ja vaihdettiin kuulumisia ja kokemuksia eri maiden edustajien kesken. Georgia helli osallistujia aurinkoisella säällä ja runsailla maan antimilla, joiden sato oli juuri parhaimmillaan. Meitä suomaisia hämmästyttivät ennen kaikkea jättimäiset, makeat tomaatit ja mehukkaat vesimelonit. Isäntien, Šalva ja Paata Amonašvilin sydämellinen huomaavaisuus jokaista kohtaan säilyy mielessä ja sydämessä pitkän aikaa.

Linkin takaa avautuu kuvakollaasi tapahtumasta.

Навигация

Предыдущая статья: ←

Следующая статья:

Iloitkaa, sillä Ilo on erityistä viisautta!
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE